TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

    Waar wij aan werken

    Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

    Wie we zijn

    Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

    ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

    Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

    Recente vacatures

    Slimme en duurzame mobiliteit

    Organisatieadviseur Laadinfrastructuur

    Laadinfrastructuur. Waar mobiliteit, logistiek, bouw en energie samenkomen. Het is dé randvoorwaarde om de transitie te maken naar emissieloos vervoer en bouwen. Met als doel om de uitstoot te beperken en om de klimaatdoelen te halen, en zo de wereld voor de volgende generatie goed achter te laten....

    Solliciteer nu
    Zorg

    (Ervaren) Adviseur en Projectmanager Zorghuisvesting

    Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

    Solliciteer nu

    Publiek-private samenwerking Oplossingen voor de maatschappelijke en economische vraagstukken van deze tijd

    Publiek-private samenwerking kan helpen belangrijke, economische en maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Denk aan het organiseren van elektrisch vervoer (bouw of circulair). Dit vraagt wel om eigentijdse, anders georganiseerde samenwerkingsverbanden.

    Er liggen vandaag de dag verschillende, grote uitdagingen, zowel maatschappelijk als economisch. Te groot voor de overheid alleen. Om die vraagstukken op te lossen, moet de overheid meer doen dan kaders stellen. Een geheel nieuwe rol pakken, daar draait het om. Dat wil zeggen: actief inspelen op actuele ontwikkelingen, een visie uitdragen en kansen scheppen voor participatie. Op die manier kunnen er allerlei vormen ontstaan van multidisciplinaire samenwerking. Het uitgangspunt is daarbij dat de partijen mét elkaar aan de slag gaan: ze staan naast elkaar om hun gezamenlijke doel te bereiken.

    Wij kunnen je daar als geen ander bij begeleiden: we kennen de meest geschikte methodieken en hebben - als meest ervaren pionier op het gebied van publiek-private samenwerking - alle nodige expertise in huis om de samenwerking vorm te geven.

    Transitie naar circulaire economie

    In een circulaire economie wordt afval gebruikt als grondstof. De Nederlandse overheid heeft als doel om in 2050 volledig circulair te zijn. De huidige bouwindustrie speelt hier een grote rol in. Bijna de helft van alle gevraagde bouwstoffen gaat naar de bouw- en sloopindustrie, die samen goed zijn voor ruim 23 miljoen ton aan afval per jaar. TwynstraGudde werkt voor organisaties in de grond-, weg- waterbouw- en vastgoedsector om de transitie naar een circulaire economie te maken. Welke samenwerkingen heb jij nodig om volledig circulair te worden? Lees meer over onze aanpak.

    Benieuwd wat jouw score is op de 10 succesfactoren voor een vitale samenwerking? Lees meer over de samenwerkingsscan

    Cases

    Cases

    Neem contact op met

    Alle mensen

    Neem contact op met

    Alle mensen