TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

    Waar wij aan werken

    Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

    Wie we zijn

    Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

    ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

    Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

    Recente vacatures

    Slimme en duurzame mobiliteit

    Organisatieadviseur Laadinfrastructuur

    Laadinfrastructuur. Waar mobiliteit, logistiek, bouw en energie samenkomen. Het is dé randvoorwaarde om de transitie te maken naar emissieloos vervoer en bouwen. Met als doel om de uitstoot te beperken en om de klimaatdoelen te halen, en zo de wereld voor de volgende generatie goed achter te laten....

    Solliciteer nu
    Zorg

    (Ervaren) Adviseur en Projectmanager Zorghuisvesting

    Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

    Solliciteer nu

    Aanpak Omgevingsmanagement ook in online vorm mogelijk

    Bij Omgevingsmanagement zijn contact en participatiemogelijkheden van groot belang. Nu fysiek bijeenkomen anders is geworden, zijn veel organisaties op zoek naar manieren om online in contact te blijven met de omgeving. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij ervaring opgedaan met verschillende werkvormen om het Omgevingsmanagement – ook in deze tijd - effectief te laten zijn.

    Deze praktijkervaring zetten wij graag in voor jouw organisatie en project.

    Wij zien op dit moment minimaal twee manieren om jouw te ondersteunen in virtueel Omgevingsmanagement.

    1. Online vragenuurtje

    Door een online vragenuurtje te organiseren blijf je op een laagdrempelige wijze toegankelijk voor jouw omgeving en stakeholders. Deelnemers en de organisator zijn beiden positief. Deelnemers zijn tevreden doordat hun vragen snel worden beantwoord. En jijzelf, als organisator, blijft op de hoogte wat er speelt in de omgeving. Een bijkomend voordeel is dat het makkelijk is om te organiseren en om aan te sluiten. Er is immers geen reistijd.

    Het vraagt wel de juiste faciliteiten, zoals een goed werkende internetverbinding, microfoon en geluid. Ook vraagt het een strak georganiseerd proces. Zorg ervoor dat er een host is, die bepaalt wie aan het woord is, iemand is die de vragen beantwoord én iemand die de gestelde vragen en antwoorden bijhoudt. Het meest makkelijke is om vooraf te vragen of deelnemers een vraag willen indienen. Heb je dat liever niet, vraag of de deelnemers via de chat een vraag willen indienen. Op deze manier voorkom je dat deelnemers door elkaar heen gaan praten.

    Tenslotte kun je de gestelde vragen en gegeven antwoorden nog publiceren in een Q&A en verspreiden onder de deelnemers en op de website. Op die manier profiteert jouw hele omgeving mee. Lees onze ervaring voor het project MIRT-verkenning Oeververbindingen regio Rotterdam.

    2. Online inloopbijeenkomst

    We bellen, Skypen en Zoomen er op los. In deze tijd is het een uitdaging om goed contact met je stakeholders te hebben en te houden. Het is belangrijk om bewoners en ondernemers te betrekken bij de plannen voor bijvoorbeeld een windpark.

    Het liefst organiseer je een laagdrempelige bewonersavond op een lokale plek, waar bewoners persoonlijk met de initiatiefnemers in gesprek kunnen over de plannen. Maar online is ook een oplossing voor zo’n bewonersavond. Lees onze ervaring met de bewonersavond met 90 deelnemers voor een windpark. En de vijf lessen voor een succesvolle virtuele bewonersavond.

    Nieuwe werkvormen?

    Wij zullen onze ervaringen uit de praktijk blijven delen. Wil je hiervan als eerste op de hoogte zijn? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier.

    Geef je op om de nieuwste werkvormen te ontvangen

    Neem contact op met één van onze mensen

    Alle mensen

    Neem contact op met één van onze mensen

    Alle mensen