TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

    Waar wij aan werken

    Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

    Wie we zijn

    Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

    ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

    Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

    Recente vacatures

    Slimme en duurzame mobiliteit

    Organisatieadviseur Laadinfrastructuur

    Laadinfrastructuur. Waar mobiliteit, logistiek, bouw en energie samenkomen. Het is dé randvoorwaarde om de transitie te maken naar emissieloos vervoer en bouwen. Met als doel om de uitstoot te beperken en om de klimaatdoelen te halen, en zo de wereld voor de volgende generatie goed achter te laten....

    Solliciteer nu
    Zorg

    (Ervaren) Adviseur en Projectmanager Zorghuisvesting

    Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

    Solliciteer nu

    Terugblik webinar 'De volgende stap in netwerkzorg'

    Op 3 juni 2022 hebben we een webinar georganiseerd over netwerkzorg. Samenwerken is een van de speerpunten in de zorg en essentieel als het gaat om het oplossen van de grotere vraagstukken, zoals het personeelstekort en digitalisering. Tegelijkertijd wordt samenwerking vaak gezien als panacee. Maar hoe geef je samenwerking eigenlijk goed vorm en hoe ziet netwerkzorg er in de toekomst uit? En wat vraagt dat van een zorginstelling? In het webinar zijn hierop ingegaan. Wil je de opname van het webinar ontvangen? Vraag het via onderstaand formulier aan.

    Toegevoegd door Douwe Hatenboer op 15 juni 2022

    Tijdens dit webinar zijn Albert van Esterik (bestuursvoorzitter GGz Centraal) en Carolijn Ploem (lid Raad van Bestuur Radboudumc) met ons in gesprek gegaan over de toekomst van netwerkzorg en hoe zij hier vorm aan geven. Zij hebben de deelnemers meegenomen in hun bestuurlijke ervaringen, keuzes en dilemma’s rondom samenwerken en wat de uitdagingen van deze tijd vragen van de interne zorgorganisatie.

    Opname webinar bekijken

    Tips vanuit het webinar

    Een volgende stap richting netwerkzorg doet een stevig beroep op leiderschap. In het webinar zagen wij dat bestuurders - vaker dan ooit - gevraagd worden om zowel de maatschappelijke belangen van een regio te dienen als zorgvuldig om te gaan met de belangen van de eigen zorginstelling. Dit vraagt om transparantie en het vroegtijdig meenemen van belanghebbenden in de afwegingen. Concrete tip: je kan daar niet snel genoeg mee beginnen!

    Ook concludeerden wij dat succesvolle samenwerkingen een balans kennen tussen de elementen: inhoudelijke meerwaarde, de wijze van organisatie van de samenwerking en het vertrouwen tussen de belangrijkste spelers. In de verschillende fasen van een verband kan de nadruk op deze elementen verschillen, maar alléén door te investeren op alle drie is samenwerking kansrijk.

    Contact

    Heeft u een specifieke vraag over het vormgeven van uw samenwerking, waarover u met iemand van gedachten wil wisselen? Neem dan vrijblijvend contact op met Douwe Hatenboer via dha@tg.nl of 06 13 84 81 71.

    Neem contact op met

    Alle mensen

    Neem contact op met

    Alle mensen