TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

    Waar wij aan werken

    Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

    Wie we zijn

    Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

    ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

    Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

    Recente vacatures

    Slimme en duurzame mobiliteit

    Inhousedag Stad van de Toekomst

    Ben jij student, starter of professional met minder dan 2 jaar werkervaring en wil je ervaren hoe het is om als adviseur bij TwynstraGudde te werken? Kom dan naar onze Inhousedag 'Stad van de toekomst'. En ervaar zelf hoe jij kunt werken aan verschillende opdrachten zoals 1) het sneller...

    Solliciteer nu
    Zorg

    Medior interim manager Openbaar Bestuur

    Wij geloven dat de huidige uitdagingen in de publieke sector om nieuw leiderschap vragen. Hiervoor is een nieuwe generatie managers nodig. Managers die opgaven behapbaar kunnen maken, die mensen kunnen inspireren en motiveren en die....

    Solliciteer nu

    Boek WaterWinnen: anders omgaan met water

    Als we het hebben over het besparen van drinkwater bestaat er een fascinerende tegenstelling. Het verminderen van het dagelijkse waterverbruik van 130 naar 100 liter per persoon per dag heeft een enorme positieve impact op duurzaamheid in het algemeen en de veerkracht van ons drinkwatersysteem. Maar de werkelijkheid is dat onze woningen en infrastructuur zijn ontworpen voor onbeperkt gebruik, in plaats van het bevorderen van zuinigheid en besparen. Juist hier, waar de ruimte voor verandering en anders omgaan met water klein lijkt, kan creativiteit het verschil maken. 

    Toegevoegd door Susan Arts op 11 februari 2025

    De beperkingen in wat mogelijk is binnen een gewoon huis dwingen ons anders te denken en creatieve oplossingen te vinden. Elke druppel die niet verspild wordt, is gewonnen! Met alledaagse materialen die in elk huis aanwezig zijn vinden we inventieve manieren om water te winnen. De publicatie ‘WaterWinnen: anders omgaan met water’ prikkelt met inventieve ideeën je denken over hoe wij, als gewone mensen, anders om kunnen gaan met drinkwater.

    Download publicatie

    Hoe kan creativiteit helpen bij waterbesparing?

    De publicatie is onderdeel van een breder project waarin de volgende vragen centraal staan: hoe kan creativiteit helpen om waterbesparing in huis mogelijk te maken? En hoe ziet ons watersysteem eruit als we het ontwerpen vanuit andere waarden zoals ‘zuinigheid’ in plaats van ‘overvloed’ en ‘gemak’. De publicatie gaat over het eerste deel. Met de tweede vraag breken we los van het nu en vragen ons af: Hoe zou een systeem eruit zien dat vanaf het begin is ontworpen met 'besparing' als kernwaarde. Wat als we niet alleen binnen de bestaande manieren van doen en werken denken, maar een compleet nieuw drinkwatersysteem ontwerpen?

    Blog - WaterWinnen

    Nieuw perspectief

    ‘WaterWinnen: anders omgaan met water’ biedt een nieuw perspectief. De publicatie daagt je uit om creatief en kritisch naar je eigen waterverbruik te kijken. Het roept je op om in actie te komen. Niet alleen door kleine veranderingen door te voeren, maar ook door zelf nieuwe ideeën te bedenken, te experimenteren en je ervaringen te delen. Elke druppel die we besparen is een stap naar een toekomst waarin watergebruik duurzaam en rechtvaardig is.

    Download publicatie

    Dit project is een samenwerking tussen social designers Fides Lapidaire en Susan Arts van TwynstraGudde, Vitens, de gemeente Apeldoorn, Waterschap Vallei en Veluwe, Platform Vallei en Veluwe Klimaatbestendig en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland.

    Neem contact op met

    Alle mensen

    Neem contact op met

    Alle mensen