TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

    Waar wij aan werken

    Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

    Wie we zijn

    Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

    ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

    Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

    Recente vacatures

    Slimme en duurzame mobiliteit

    Organisatieadviseur Laadinfrastructuur

    Laadinfrastructuur. Waar mobiliteit, logistiek, bouw en energie samenkomen. Het is dé randvoorwaarde om de transitie te maken naar emissieloos vervoer en bouwen. Met als doel om de uitstoot te beperken en om de klimaatdoelen te halen, en zo de wereld voor de volgende generatie goed achter te laten....

    Solliciteer nu
    Zorg

    (Ervaren) Adviseur en Projectmanager Zorghuisvesting

    Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

    Solliciteer nu

    Evenement Coördinatie in acute zorg: op weg naar één meldkamer

    Op het 20ste Nationale Spoedzorgcongres spreek ik over de over zorgcoördinatie en mijn ervaringen met dit concept als projectleider binnen de regio’s Zwolle en Twente. 

    Toegevoegd door Douwe Hatenboer op 9 oktober 2019

    In de regio IJsselland zitten de triagisten en centralisten van de acute zorgpartners -ambulancezorg, huisarts, VVT en later ook GGZ-zorg- al enige periode, tijdens gezette tijden, fysiek samen op één locatie. Ook in Twente worden er op korte termijn stappen gezet richting een fysiek zorgcoördinatiecentrum, waarin intensief samengewerkt wordt om de zorg zo in te richten dat zorgvragen op eenduidige wijze worden beoordeeld en er altijd passende zorg ingezet wordt.

    Wat zijn de bereikte resultaten? Wat zijn de eerste lessen vanuit deze innovatieve projecten? En welke vervolgstappen zijn nodig om een dergelijke verandering goed te bestendigen? Op het congres mag ik de deelnemers meenemen in mijn ervaringen als projectleider, over de aanpak, succesfactoren en uitdagingen.

    Alvast meer weten? Over dit onderwerp is in Twente recent een artikel verschenen in het blad ‘112netwerk’

    Artikel 112netwerk over zorgcoordinatie

     

    Download het artikel

     

     

    Neem contact op met

    Alle mensen

    Neem contact op met

    Alle mensen