TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

    Waar wij aan werken

    Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

    Wie we zijn

    Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

    ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

    Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

    Recente vacatures

    Slimme en duurzame mobiliteit

    Organisatieadviseur Laadinfrastructuur

    Laadinfrastructuur. Waar mobiliteit, logistiek, bouw en energie samenkomen. Het is dé randvoorwaarde om de transitie te maken naar emissieloos vervoer en bouwen. Met als doel om de uitstoot te beperken en om de klimaatdoelen te halen, en zo de wereld voor de volgende generatie goed achter te laten....

    Solliciteer nu
    Zorg

    (Ervaren) Adviseur en Projectmanager Zorghuisvesting

    Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

    Solliciteer nu

    Nieuws Aveco de Bondt, Wareco en TwynstraGudde werken samen aan klimaatadaptatie

    Via onze samenwerking met Aveco de Bondt en Wareco bieden we onze opdrachtgevers een volledig pallet aan kennis en vaardigheden. Door de combinatie van specialistische technische kennis van Aveco de Bondt en Wareco (o.a. stresstest kaarten, diverse modelleringen) en organisatorische en bestuurlijke kennis van TwynstraGudde (o.a. procesmanagement, stakeholder management, design thinking) ondersteunen wij je bij uitdagingen rondom klimaatadaptatie. 

    Toegevoegd door Susan Arts op 13 juni 2019

    Wij hebben ervaring met zowel het uitvoeren van stresstesten, het faciliteren van risicodialogen als met het opstellen en uitvoeren van jouw uitvoeringsagenda.

    Hieronder 5 voorbeelden van projecten die we doen:

    • Binnen het Deltaprogramma Ruimtelijke Adaptatie nemen wij deel aan het kernteam Vitale en Kwetsbare functies. Vanuit deze rol verbinden wij rijk en regio aan elkaar en onder zoeken we op welke manier en door wie de risicodialoog m.b.t. deze vitale en kwetsbare functies het beste gevoerd wordt.
    • Voor de gemeente Den Haag gaan we een droogtestudie uitvoeren op het gebied van water. Met metingen, berekeningen en ervaringen van stakeholders brengen we in kaart welke effecten en risico’s aanhoudende droogte hebben op de stedelijke omgeving. Zo kijken we welke gebieden er kwetsbaar zijn voor bodemdaling, welke risico’s zijn voor openbare infrastructuur en particuliere percelen, maar ook of verzilting van de ondergrond een risico is en wat de effecten op het oppervlaktewater zijn.
    • Willen we meer mensen bij het voorbereiden op extreem weer betrekken, dan moeten we nadenken over totaal andere strategieën als aanvulling op de goede dingen die al gebeuren (bijv. bewustwording). In Zuid-Nederland hebben wij samen met overheden en bewoners die uitdaging opgepakt. Dat deden wij, ondersteund door designers, met behulp van Design Thinking: een mensgerichte, onderzoekende en co-creatieve aanpak die uitnodigt tot actie.
    • Voor de gemeente Katwijk hebben we de klimaatstresstest uitgevoerd. Om het draagvlak voor de uitkomsten te vergroten, hebben we bij de gemeente al in een vroeg stadium bijeenkomsten georganiseerd met verschillende stakeholders, zoals de GGD, de veiligheidsregio en het waterschap. Op deze manier vergroten we de betrokkenheid van de verschillende partijen bij klimaatadaptatie en dit vormt tevens de basis voor de risicodialoog.
    • Waterschap Amstel Gooi en Vecht wil met maatschappelijke en private partijen in de regio samenwerken bij maatregelen voor klimaatadaptatie. Wij brachten hen in contact met circa 200 lokale netwerken die op dit gebied actief zijn of kunnen zijn. Per netwerk hebben we aangegeven hoe de samenwerking effectief kan zijn. Het overzicht van netwerken en hun betrokkenheid hebben we gepresenteerd in een werkboek. Dit werkboek is ook belangrijk bij de opzet van een risicodialoog waarbij in samenwerking met de omgeving de risico’s van klimaatverandering worden beoordeeld.

    Nieuwsgierig of wij iets voor je kunnen betekenen, neem gerust contact op!

    We kunnen je nog veel meer vertellen over Klimaatadaptatie.

    Neem contact op met

    Alle mensen

    Neem contact op met

    Alle mensen